Disclaimer

Mairel Solutions (KvK 01146586) verleent je hierbij toegang tot de website www.mairel.com en mijn.mairel.com. Mairel Solutions behoudt zich daarbij wel het recht om op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder mededeling te hoeven doen.

Mairel Solutions spant zich in om de inhoud van de website regelmatig te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. In het bijzonder zijn alle prijzen op Mairel.com onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten aanvaarden wij geen aansprakelijkheid. Geen overeenkomst kan tot stand komen op basis van dergelijke fouten.

Alle rechten van intellectuele eigendom van deze materialen liggen bij Mairel Solutions en onze licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van onze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Mairel Solutions. Dit behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Onze servers draaien allemaal in groene, iso gecertificeerde datacentra. Daarnaast zorgen wij dat onze services allemaal PCI-DSS compliance zijn zodat u betalingen zonder gedoe kan accepteren.